July 6, 2010

Photoshoot : Sahabat Sehati Part 4

Salam sayang

Entry yang akan dipenuhi dgn pic semata² lg okei,nah sapa yg tertinggal part sebelum ni Photoshoot : Love Story Part 3..bru ada feeling kan kan klu tgk dari awl,haha..klu nak tgk lagi banyak,bleh add i kat FB. Haahh promot diri kejap,xpe kan kan. Besh plak berphotoshoot bagai ngan mmbe i sorang ni Fatin & Kamal bersama ngan boyfie tersayang i sorang tuh Piduih. Sebenarnya kan i ni kan mmg dah lama gila tringin nak bergambar guna DSLR,time i xmampu nk beli. So bila ada peluang mcm ni mmg i xlepas la,nampak gayanya nnt konvo i mmg dh tau lerr sapa nk jd mangsa photographer i nanti. Bukan takat konvo je,tggu tunang ke nikah ke kawen ke mmg dorang dua la yg i booked dlu..ngeee awal berangan..Haah nak promot skit,sape² yg dok area penang yg memerlukan khidmat photographer bleh add FB kamal. Ape² majlis pon sedia boleh je,harga boleh dirunding..

Location : Sekitar Pantai Batu Feringghi & HardRock
Model xberbayar: Fyka ♥ Piduih , Fatin  Kamal
DSLR : Tajaan Kamal Kamaruddin










6 comments:

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap