July 4, 2010

Photoshoot : Love Story Part 3

Salam sayang

Okei entry kali ni akan dipenuhi dengan pic semata²,sambungan dari kesinambungan entry Photoshoot : HardRock Hotel | Jakun | Part 2 & Photoshoot : Make Me Smile Part 1. Tp kali versi Love Story pula,ahhaaa gambaq² sumanya berunsur kejiwangan sikit lah.Btw disebabkan terlalu banyak keping pic,i akan buat 2 part jugak tp hanya pic terpilih. Takde lah nk letak suma,tak ke beratkan lagi blog i ni ha kan kan..aceli pg td ramai cakap blog i berat nk buka,i dah tahu sebab musababnya. I telah besarkan kualiti pic sebelum ni dr S400 kepada S1600 semata² nak dapatkan kualiti terbaik,last² hamekk kauu berat gila di buatnya blog i. Now i dah tukar kepada yg asal,alhamdulillah kurang dah beratnya..okei entry mencecah lantai lg.


Location : Sekitar Pantai Batu Feringghi & HardRock
Model xberbayar: Fyka Piduih , Fatin  Kamal
DSLR : Tajaan Kamal Kamaruddin

pic paling i suka..

 




27 comments:

  1. fyka. jeans kita same~~

    eh2 tetibe! HAHAHA..

    korang kapel yg suwiiiittt sgt~~~

    ReplyDelete
  2. omaigod COMEL GILE KAK FYKAAA!!

    hopefully last forever kayh. ;))

    ReplyDelete
  3. sayang! comel la u dgn bf u.
    macam kembar la i tgok.
    sweet sgt ok.
    jeles i.hehe.

    ReplyDelete
  4. @.miss d'ieyna.hehe,da ramai ckp kitorang kembar..

    ReplyDelete
  5. skenyeee tgk fyka bahagia..:)

    ReplyDelete
  6. uwahhh!we almost have the same entry title...
    check mine..
    http://ceritakudulu.blogspot.com/2010/05/part-iii-love-story-sunny-in-cloudy.html

    ReplyDelete
  7. uwahhhh!! we have almost same entry title!
    check mine... ^_^
    http://ceritakudulu.blogspot.com/2010/05/part-iii-love-story-sunny-in-cloudy.html

    ReplyDelete
  8. okay gak aksi model2 tak berbayar ni :)

    ReplyDelete
  9. hepynyer..
    anywy..tpt 2 menarik:)
    lawa sgt :)
    hehe

    ReplyDelete
  10. uikss..
    cumeii nye sis fyka ni..
    gmba last tu pkwe sis fyka lompat ek?
    x nmpk sgt..tpi sume gmba lawaa...
    :)
    sis fyka,nk join giveaway?
    Contest :) Giveaway :)

    ReplyDelete
  11. @Cik Azietaha'a mmg byk tempat menarik kat situ,byk lg pic..

    ReplyDelete
  12. @̧måÄlïå ◕‿◕timaseh2..hehe..insyaallah,nnt akak join..

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap