June 22, 2010

Kejayaan Mereka :Irine Nadia Marcello,Fatin Liyana Asri,Fatin Suhana & Qoma Boutique

Salam,pes skali i nk mnx maaf sgt² kat pengikut² setia review fashionista. Semalam i xdapat nk on9 langsung dek kebebalan modem streamyx i yg xnak hidup².I terpaksa tggu dr awal pg sampai tengah malam,tp still xboleh nk connect. Btw alhamdulillah hari ni i dapat jugak,tu pon i terpaksa biarkan modem streamyx tu hidup dr pg kelmarin sampai petang td. Fuhh kompem bil api naik punya la bulan ni,bayorr la kauu fyka. 

Okayh dear,kita lupakan sal modem. Ni i nak tnjuk 2 from fashionista yg i review dah masok magazine DARA Edisi 97 Julai'10 tau,fashionista for part 1 & 2. Sekalung tahniah to adik Irine Nadia Marcello,dia jd cover magazine tu. Dah tercapai cita² dik kan nk masok majalah skaligus jd covergirl. Fatin Liyana plak dalam ruangan Ubahimej,cantik gila tau muka dia. Last skali i nak tunjuk 1 butik pebret i lah,dr 1st dia bukak dlu i mmg slalu beli kat dia. Dah jadi pelanggan tetap dah,klo korang nk tau dlu dia juz bukak butik on9 je. Tp skrang dah bukak butik dah kat Pahang,Qoma Boutique dah masok magazine DARA gak. So jangan lupa dapatkan eh DARA Edisi 97 Julai'10.UPDATE* lg sorang fashionista Fatin Suhana masok magazine DARA gak,tp DARA Edisi 96 Jun'10  tp i xdapat nk snap pic coz i xsempat beli yang tu.








p/s:Fashionista seterusnya otw.

10 comments:

  1. heeee, aion pun dah beli DARA :D

    ReplyDelete
  2. 3 bloggers in 1 mag
    fuhh~
    comel mereka ni :)

    ReplyDelete
  3. @aionhehe..fyka ni mmg xleh tinggai langsung..

    ReplyDelete
  4. x beli lagih..
    adeh..
    beli komik tu ari

    ReplyDelete
  5. wah..cantik la blog nie..kreatif

    ReplyDelete
  6. hi..follow sye balik...www.azimahshukor.blogspot.com

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap