June 20, 2010

Contest Diannasgtbaik

alam gadis² kacak,jejaka² comei..Phewww..bru i rasa camne qopenye org yg dh abesh blaja ni kan,plg membosankan la. Rasa cam nk putar je masa tu balik,blaja balik kasi dpt result lg² elok klu bleh 4flat trus la. Nak memain jugak,skunk merasa la kauu nokk oi..so tadak keje carik keje i nak join contest.



CONTEST GAMBAR WEBCAM PALING COOL
contest end : 1 July 2010

Btw i nk try join contest by Diannasgtbaik,tu ha tajuk da ade kat atas. Dianna neyh tokey sayapunyashawl,shawl yg dianna jual ni mmg fastsale btol lah. Kadang² tu dia bru je update xsampai sejam dh jd full booked.klu korang rasa korang ada gambar paling unik ke cool ke comel ke kelakar ke jom la join contest ni. Nak join kelik² je kat pic dianna tuh ye.



6 comments:

  1. gudluck dear..moga u menang.. :)

    ReplyDelete
  2. fykaaa thanks masuk. alololo comelnyer die :) ehhh blog cntiklahh. sukanyaaa.

    ReplyDelete
  3. dianna:hehe..thanks dear??layak x layak x?

    ReplyDelete
  4. kak fyka!! cepat2 meraih kemenangan yang unggul ok! hehee

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap