June 23, 2010

Cinta : Buah hati di Menara Gading

Salam


Sory dear,entry ni agak emosi skit dek i tengah dilanda kesedihan. Aceli i ngah bersedih berjauhan ngan boyfie,now dia ada kat Ipoh untuk melanjutkan pengajian kat PUO(Politeknik Premier Ungku Omar) jurusan Diploma Kejuruteraan Elektronik ( Komputer ) intergrasi. Btw dalam hati i sangat² la happy coz akhirnya dia dapat sambung blaja wlupon penah tersungkur[cita agak lama] dulu.Seriusly i bangga ngan boyfie i,ohh jap² maksud i bukan bangga sbb dia dapat sambung blaja ke apa. Tp i bangga ngan dr dia coz dh berjaya sampai  ke tahap ni wlupon dlu dia pernah jatuh. Dia bangkit dr kegagalan dulu,dia jadikan sebagai kekuatan.Sanggup ambil risiko stdy balik dr bawah(sijil) n sampai skrang(diploma). Allah s.w.t dah tetapkan ujian ke atas hambanya kan,so kita berperanan utk selesaikan. Alhamdulillah kejayaan demi kejayaan dia telah kecapi.Hope untuk peluang seterusnya ni,dia berjaya lg. Aminn. Ape² pon i sentiasa doakan yang terbaik untuk dia,hubungan kami & korang² suma. 

15 comments:

  1. Congrate sebab kekasih hati berjaya mengorak langkah kembali kearah kejayaan...
    Banyakkanlah bersabar ye bila dah berjauhan macam ni.. semoga hubungan kalian sampai ke pintu syurga. Amin

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. @sujairi. sinsyaallah,thanks a lot sujari..

    ReplyDelete
  4. everything gonna be okay. best of luck dear~

    ReplyDelete
  5. wahh so sweet..
    boyfie u ade smgt belajar yg tinggi..
    ermm kite pon PUO juge..hehe

    ReplyDelete
  6. moga boyfie u akan berjaya. dan hbgn korang akan kekal. :)

    ReplyDelete
  7. lepas ni sis fyka pulak, follow boyfie . ameeen :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap