June 23, 2010

Contest Bergaya dengan Baju

Salam,i nak join contest lg ni. Mencuba mencuba dan mencuba lagi,harap² cubaan kali ni boleh menang..ecehh. Okayh kali ni i nak masok Contest Bergaya dengan Baju,alahaii terpaksa la i korek² balik folder carik pic i with baju² yg agak terover ke hape. Pic baju skolah byk la,haha..Jom tgk pic i.

kelik² kat pic tuan tanah kat bawah ni klu nak join


Syarat-syaratnya ialah :

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib.....


ni la baju konon² mcm baju org pregnant nampak kan kan kan.

4 comments:

  1. gdluck ! :)
    nnt menang, gtaw ea? :) wee~

    ReplyDelete
  2. Ohh.. nak masuk gak. tapi takde gambar yang bergaya, Takde langsung. Haha

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap