February 15, 2013

Pre Wedding & 1 months to go

Salam,

Pheuwww, bukak blog tgk ticker countdown tu lahaiii..darah makin gemuruh plak. nebess jangan tanya,selalu sgt dah dekat2 ni haha..pantang ada org tanya,tetibe pka jadi nebes..motif takut sangat kan hehe..hari tu 100 hari,hari ni sebulan..kangg sehari sejam seminit baru tahu langit tinggi rendah perasaan ni. Haa tadi sembang2 ngan kakak sulong,baru tersedar yg tarikh nikah kami sama..kebetulan jugak besday suami dia time tu..kongsi tarikh yg sama la kita yeaa. heee..

Nak kasi preview skit gambar pre wedd pka,aceli nyer kan..pre wedd ni buat bapak giler awai..dalam bulan 5 tahun lepas,kann baru 2 bulan bertunang masa tu. Pre wedd ni pka menang contest dari ALUN PHOTOGRAPHY,contest Polka Dot Cinta..saje suka2 kasi pic terbaik kami berdua la konon,pastu tetibe semangat pulak raih undi sini sana haaha..alhamdulillah,dpt raih jugak akhirnya. Photoshoot ngan dorang 3 jam,dan hasilnya sangat2 menarik okeh...





Cun kan gambar shoot dr depa,dapat banyak..tp sampai sekarang tak p ambil lagi pon dc yg dorang burn hee..dasar pemalas.

Korang yg berminat / mencari photog boleh hubungi

haa lupa tunjuk gambar yg kami cuba.


Tapi tak dapat nk hire depa as OP atas sebab2 tertentu,utk OP wedding nnt pka review after hee. 



20 comments:

  1. cantiknye gambar pre wedding fyka... hehe so sweet ;)

    ReplyDelete
  2. Alolo sweet nye korang!!! WE paling suka gambar yang ada bangunan pink tewww...nice! Kat mana tu fyka??!! Hehehe jatuh hati sudah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat penang ni ha WE..mai sini,byk sgt tempat best2.

      Delete
  3. comel2. knpa xdpt hire dorg utk OP? tp siyez gmbr menarik!

    ReplyDelete
  4. sweet ye gambar pre-wed korang~

    ReplyDelete
  5. comel sesangat...gampu mmg cntiklaaa....

    ReplyDelete
  6. comel!!..gud luck dear..^_^

    salam perkenalan dear ya..
    list u in my blog..^_^

    ReplyDelete
  7. sweetnye korang ! :) alyn sukaaa pic num 2 & last tu. awesomeeee heheh

    ReplyDelete
  8. nice picture. singgah sini and follow :D

    ReplyDelete
  9. Pka...siyes cun gile gamba dia. Sukenye. Paling sha ske gamba second. Hehe. Sgt menarik. :)P

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap