November 12, 2012

Wedding 10.11.12

Seriusly banyak sangat kawan kawen on dat day,haiyoooo sumpah rasa bersalah sbb xdpt nk pergi semua..dalam banyak-banyak majlis,just dapat attend 1 majlis je dekat mahjong perak..then gara-gara mahjong menjadi pilihan,terpaksa la cancel semua majlis kawan2 yang lain sebab takot xsempat dah..bertolak pon after pka balik keja pukul 1,memang tak la nk sampai awal..jauhh jugak eh perjalanan,hehe..actually jln dekat ada,gara2 tak tahu langsung kitorang decide ambil dulu adik angkat daus kat ipoh..nasib la dia tahu jugak selok belok jalan sana..nindiaa punya lama perjalanan,bertolak pukul 1.30 ptg dari penang,pukul 5 lebih baru sampai rumah pengantin..sunggoh lapar tak terperi lagi haha. 

Pengantin ni actually classmate daus time kt poli puo dulu dan jugak pka ni jenis cepat rapat dengan kawan2 dia,so da boleh jadi mcm kwn2 pka sndiri dah. Lama rasanya dorang sesama classmate xberjumpa,tu yg turutkan jugak permintaan daus nak pergi wedding kawan kite ni heeee..




sis hajar & husband. cantikkk gilerr dress dia.


haha pengantin to be,dah angan2 naik felamin cenggini.

adore gilaaaa,tahu takkk nindiaa otak org kretif..sis hajar yg design sendiri.


Elaa & sis hajar..adik kesayangan kami ehehe. 



 Last....antara classmate diorang yg datang..abadikan kenangan bersama sis hajar & husband. 

SELAMAT PENGANTIN BARU & HAPPY BIRTHDAY SIS HAJAR.
MOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT. 

"Semoga Allah s.w.t memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu dalam kebaikan. Aminn " 

6 comments:

  1. cantik kaler ijau baju pengantin tu.
    :)

    ReplyDelete
  2. nice date kan, nanti kite nak kawen 11/12/13 lah
    kahkah

    ReplyDelete
  3. hajar ni schoolmate i dulu. ^_^

    ReplyDelete
  4. tarikh cantik selalu memang ramai orang pilih.hehe.gigihnye pka berjalan jauh.tp besenye sebab kawan sanggup je kn. :)

    ReplyDelete
  5. fyka bila lagi...nanti jgn lupa jemput tau... :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap