February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul & Gathering Blogger Melaka

Salam sayang

Alhamdulillah,Salam Maulidur Rasul semua. Semakin bertambah rindunya kita kepada kekasih Allah itu kan,mari sama-sama kita berselawat ke atas nabi. Ya allah,bila tgk balik pic kat atas ni rindu zaman skolah2 dulu. Tetiap kali ada Perarakan,budak2 sekolah la paling exsaited rasanya. Btw mcm kat skolah slalu before hari perarakan tu suma masing2 berganding bahu siapkan banner kan,then masing2 kalut cari baju warna sedondon. Wlupon jauh berarak sumpah tak rasa penat,coz sambil berarak sambil berselawat kan. Pastu paling aku suka tgk kat TV,tgk yg kat KL tu. Suka tgk diorang pakai baju sama ikot tema. Harap2 kita dpt sama2 menghayati & mengikuti ajaran serta sunnah junjungan besar kita Nabi Muhammad SAW... Sama2lah kta memperbanyakkan berselawat ke ats baginda Nabi Muhammad SAW.


GATHERING BLOGGER MELAKA

Aku rasa aku org paling last kot update pasal gathering ni,huhu. Ni akibat kecuaian aku la ni,pi gathering besar cam tu leh plak xbwak camera. So ni la padahnya,terpaksa copy2 pic blogger len. Gathering ni start kul 12,pendaftaran kul 11.30 tp aku sampai kul 2 ptg padahal hostel aku ngan pusat bowling 10 mnit je dah leh sampai. Ni angkara tetido balik ahh ni,dah exsaited bgn awal nk pg aleh2 aku yg tertido balik. wuuuuu,terlepas 2 agenda yg diorang wat..Ice breaking & lawan bowling.

Time aku sampai tu pon diorang baru abesh men bowling je,ice breaking dowang wat awal. Haaah klu nak tau,masa aku sampai tu aku macam rusa masok kampong dah haha. Tatau nk tgor sape,terlalu ramai. Ada yg aku kenal & ada yang xkenal. Seb bek lerr terjumpa blogger UTeM yg sememangnya sekelas aku huhu. Pastu kitorang trus berarak beramai2 ke Restoran Subaidah bersebelahan ngan pusat bowling jer. 

Agenda kat Subaidah besh,ada lucky draw & sesi beramas eh beramah mesra ngan blogger len. Aku jer tak ramah mesra,fine..aku bukan sombong,tapi aku PEMALU. Orang tegor aku baru aku eh eh yeaa,aku mmg susah gler nk masok ngan org. Tp if aku dah masok skali then bukak mulut. Haaah tau la aku camne,sory blogger len if nampak aku mcm sombong tau. Aku rasa aku satu2nya blogger yg xbape nak bercakap. Dok kat krusi diam seribu bahasa,org bercerite baru aku menyampuk skit2 huhu. Ni antara pic yg aku cilok dr blogger2 len.


Yeaaa,dapat jumpa kesayangan aku EYKA MEOW



tak lupa,teruja dapat jumpa platipus & emieysandra
time ni emy dok bdepan ngan aku,leh plak aku tanya sapa owner emieysandra..
kan dah termalu depan2.






Okayh,total suma 68 ke 61 ntah..tapi yg aku dapat tau..ni gath blogger paling ramai la rasanya. Btw sangat2 besh gathering kali ni. Suma sporting abessssssss.

special thanks kat organizer



Last but not least,terjumpa adik sayang aku sorang ni..dia mungkir janji ngan aku,tak datang gathering punnnn. Tp xpe,alasan yg di terima sgt munasabah so aku tak jadi nk merajok ngan dia.
adik IENA comel.


UPDATE
 link credit to ZATY FAISOL
60 BLOGGER,ada yg xsempat tulis kat kertas tu


14 comments:

  1. akak syg, sory taw x dapat dtg. iena pun terkilan tapi dapat juga tgkap gmbar dgn akak. eh nnt kita lepak la sekali. dgn atin. rindu rindu.

    ReplyDelete
  2. update pon!
    ehehe, it's ok la..
    nice 2 meet u..

    ;)

    ReplyDelete
  3. oke fine tak sempat gambar dengan fyka ponnnnn~

    ReplyDelete
  4. heeee tenks sbb dtg! x byk snap gmbr kite bersama
    hukhuk

    ReplyDelete
  5. @emieysandrahehehe ni pon seb bek cuti ni syg..

    ReplyDelete
  6. saya pun blogger melaka. tapi xdpt join pun sob sob sob

    ReplyDelete
  7. tu dye dah hupdate :)
    ngeee~

    sonok dapat jumpe berdepan :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap