February 1, 2011

My syg 23rd Oredi

Salam sayang

Eh eh mesti pelikkan,2 entry yg hampir sama..btw entry yg b4 ni ucapan dari aku untuk dia,ramai plak yg salah sangka cupcake tu aku tempah utk dia. Bukan bukan,ni haaa kat entry ni bru btol cupcake yg aku tempah. Yang hari tu juz ehsan dr google je..sbb mmg plan awal2 nak suprised kan dia dgn cupcake berlabelkan dgn ARSENAL. Maklumla,laki klu dah minat bola abes la kan. So dgn berkat bantuan mak aku utk support suma ni,berjaya jugak tunaikan impian aku nk wat kejutan utk dia. Ye la,aku ni pon guna bantuan PiTiPiTiEn then kdg2 bantuan PaMa jugak. Tp kejutan xtekejut sgt la,plan asalnya nkp ambil ngan abah aku. Then tggu siap suma kat KFC. Tp disebabkan terlalu awai sgt dia smpai,mulut pon dok pot pet bising aku lambat. Terpaksa p ambil ngan dia,kat situ jugak la kejutan yg menjadi termeterai. Ape2 pon,thanks to mylove coz trima seadanyan kejutan yg sy wat utk awak ni. Sori juz simple suprise jer....nk besaq2 tggu menikah nanti na. 



ni la besday boy nyer bersama2 Cupcake Arsenal kesayangan


aku pon xkurang,nak jugakkkkk...


akhir skali,kami ber2

14 comments:

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap