February 2, 2011

Gathering blogger Melaka 2011

Salam sayang

Okayh,aku rasa aku org paling lambat kot wat entry sal gathering blogger melaka. Ni pon hampir2 terlupa,seb bek la bkak page sis Intan..next punya next baru terperasan. Tak salah aku la kan,ni gathering ke 2..before ni dah buat skali. Tp time tu aku last2 minit ada hal len,frust gila xdpt p jmpa blogger2 pamos amos n blogger2 len. Hope kali ni jgn wat pasal ada urusan len la,da cop tarikh ni nkp gak gathering ni. so,kat sini aku copy paste dr entry Sis Intan eh..


kali ni Encik HS dan Cik Intanurulfateha menganjurkan gathering untuk blogger2 yang berlegar-legar di sekitar Melaka.. tolong sebarkan berita ni kepada kawan2.. ini gathering ke-2 yang kami buat selepas gathering pertama pada tahun 2010..
12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
so sesape yang study or tinggal kat Melaka dijemput hadir.. yang kebetulan berjalan2 kat melaka pun boleh join.. takde hal la.. tak payah malu2.. kite bersantai dengan rakan blogger in real world pulak..
i swear! it's fun!


ini gambar gathering tahun lepas (2010):

sweet kan?
ok.. SMS kehadiran korang ke;
0127186471 - intanurulfateha

Yang bukan dari Melaka pun dialu-alukan datang ye. Yang ada pakwe atau makwe, angkut lah skali. Boleh meramaikan majlis. Kalau nak bawak ketua kampung sekali pun tak pe. Kuikuikui. :-P
Dan I ada surprise untuk korang. Ada hadiah misteri untuk blogger terpilih. Hadiah apa? Tungguuuu~~~~ :-P



14 comments:

  1. hiii.. page dah baru (:
    aina tak buat entry pasal ni lagi.
    nanti nak buat hehe :P

    ReplyDelete
  2. OMG..ini seyes??yeahh..mintak3 la free mase ni..hehehe..tq ya sharing dis..

    ReplyDelete
  3. saya duduk di sungai udang..sapa2 duk dekat2..nak tumpang............

    ReplyDelete
  4. klu ada kt mlka..
    insyallah smpai

    ReplyDelete
  5. bihah punye belog personal x aktif sgt leh ke join?? sbb kebetulan 12 feb tue kat mlk.. ;(

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap