February 24, 2011

Counting The Konvo Day

Salam sayang..

Sejak akhir-akhir bulan 2 nih aku kerap plak selak kalendar pastu kira-kira n tanda hari demi hari,klu tak jangan harap la nk buat macam even besday aku ke ape ke. Seumor hidop aku,ni la pestime rasa berkobar2 teramat sangat,sampaikan settlekan suma ape yang patut sebulan or 2 bulan lebih awal la. Kalahkan orang nak bertunang or kawen jer...huhu,bukan senang kot nak merasa macam ni kan. Tapi kadang-kadang terasa diri aku ni jakun la pulak,org len chillex ja..aku ni haa yg dah cepat abes. Bila dah penghujung tarikh then ada orang tanya da settle ke blom,aku plak yg jawab ngan chillex nyer huhu. Paling-paling yang aku tak sabar nak tengok, muka mak & abah tersenyum atas kejayaan aku ni  di mana selama 3taun dorang dah banyak berkorban macam-macam untuk aku. Hanya tinggal 26 HARI lagi untuk aku bersedia...






Sebelum tu aku nak cakap thanks a lot kat Edriana Hazelina ataupon EH atas segmen komen EH utk blogger. Aku orang first yg komen kat entry dia untuk mintak dia komen sal blog aku ni,di mana aku sendiri tak rasa blog aku ni cukup complete or elok. So dat y aku mintak komen dari orang berpengalaman macam EH ni,thanks banyak EH atas komen-komen bernas yg EH huraikan. KLIK SINI untuk tengok komen2 EH untuk blog aku.


Last skali plak,before ni penah tgk dah pasal iklan HEARTBEAT ni..tapi pas terbaca kat blog sayangku Sherah Comel terus macam teruja nak try jugak,huhu gedik kan. Mane taknyer,tgk earning dia cepat gila kot naik. Kena lak student cam aku ni mmg memerlukan Money!Money!Money...bukan nak enjoy,tapi untuk simpanan masa depan ler. So jom la try,yang penting tak kacau dengan status gliterati Nuff. Info dari sherah,tak perlu traffic tinggi. Senangkan untuk sape-sape...Sign Up skrang kat HEARTBEAT..




6 comments:

  1. sme la kita fyka... eina konvo dulu la dr fyka.. hihi.. wah ye ke pasal heartbeat tu?? nk sign up jugak la.. hee

    ReplyDelete
  2. kak, sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

    http://kisahcintasayang.blogspot.com/p/iklan-komuniti-blog.html

    Cara-Cara Blogwalking yg Betul

    ReplyDelete
  3. Thank you for your hard work to collect and organize, to share with you a lot about the fashion thing, and this is very useful to me.
    Scarves Scarves
    Next year will be better this year, a slight malaise and fatigue
    Titanium Necklaces

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap