January 19, 2011

Kembarku | 7 Dalam dunia,1 dah jumpa |

Salam sayang..

Skip Entry,dalam draft blog aku ni ada entry pasal Sista Gathering xberupdate lg...bukan malas,tp line kat hostel sini xbape mengizinkan aku upload pic manyak2..hampeh btoi la. So ri ni di sebabkan aku mmg xde klas lgsg tetiap ari rabu,nk update kejap laju-laju. 

Aceli aku saja nk tunjuk membe aku ni muka dia mmg sebijik koyak tampal potostap arghhh mcm muka aku. Aku pon print screen koyak tampal mcm muka dia plak. Tu kata dari membe2 kami la..Tetibe aku teringat ada pepatah kot kata kat dunia ni kita di ciptakan 7 orang muka sama,DAH TU BIRTHDAY KAMI PON SAMA TAUUUU 6 FEBUARY 1989..cuma dia lahir awal 2jam tepat dari aku jer,8.30pg & 10.30pg,then zraaap trus aku cakap eh mayb kawan aku ni salah sorang dari 7 tu kot. Tak caya??eh sebenarnya aku sndri pon xpercaya tau..sbb bila kami dua tgk sendiri pic kami rasa macam xsama jer..hukhuk,tak nak ngaku gak..nah tgk pic kami..

yeaaaa,sama x sama x??
Fyka & Zila
CUBA CARI PERBEZAAN KAMI,BUKAN PERSAMAAN TAW...

haaah cuba ampa tgk,then komen...Aku slalu dapat soklan ni,jumpa kat mna kembar ni??eh xjumpa secara xsengaja taw. Tp dia kawan saya sendiri,classmate cinta hati. Then masa 1st time meet up ngan dia,dah kena sakat ngan kawan2 cinta hati yg kitorang ni kembar. So dari situ la kami mulai rapat...kembar aku ni amat2 manja orangnye,weeee..xmacam aku yg sikit kasar huhu. 

sama tinggi,sama besar

27 comments:

  1. waaa....bestnya.....
    mcm dapat tahu ada adik beradik kembar pula kan...
    -cik kumbang-

    ReplyDelete
  2. kembar ezma sorg lagi yg ezma tahu adelah ina naim..hik3...:D

    ReplyDelete
  3. memang sejibikk sama.
    kembar pun pose sama cam kak fyka.(penah tgk pic kak fyka pose camtue)
    heee :)

    ReplyDelete
  4. wah! menakjubkan...boleh plak cam ni??
    sapa plak kembo aku eh??
    tak pernah jumpa lagi ni...

    ReplyDelete
  5. haah la..sama gileee......cuma mata awk besar sket je dr dia

    ReplyDelete
  6. samaaa. hihi. ee dah banyak kot jumpa org muka sama. masa sekolah ada 2. masa kat U ada sorang. huuu.

    ReplyDelete
  7. waa , best je kalau dpt jumpe orang muke same ngan kite , boleh jadi unspeeechless :D

    ReplyDelete
  8. serius sama.
    hahahaha

    *try kelip kelip mata lagi*
    tetap same.
    :D

    ReplyDelete
  9. ehh, best nye jumpoe kawan baik, muke same lak tu...serius cam kembar mak ayah same betul nih..

    ReplyDelete
  10. eh betoi la piqah...sebijik cam ang truih....beza kat pp kowt....hihi.pape pown kiut r.....mmg terar la ang.....cari muka sama truih.....hhehe.

    ReplyDelete
  11. senyuman pun nampak same ar.. :)

    ReplyDelete
  12. Sumpah sebijik sampai susah gila nak cari perbezaan ok..

    ReplyDelete
  13. fyka sama la dear...aiit kenai akak fiqa xg :)

    ReplyDelete
  14. 80% sama!
    memang dah jumpa kot antara kembar 7 tuu :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap