October 8, 2010

Giveaways...




Salam sayang readers,pesli i nak tanya...comei x comei x suma plushies kat atas tuh??..geram kan tgk,bes ni klu hadiahlan tuk someone kan...klu kasi kat mmbe² kompem la dia terlompat² . Aceli i join giveaways from SELIPAR JEPUN PINK blogshop..sebelum ni i penah join giveaways 1,but now i nak cuba plak join utk kali ke 2. Simple je, juz  terangkan mengenai blogshop ni..okei lets..!!

so sape² nak join,klik ajerr...!!

Blogshop handmade plushies ni adalah kepunyaan si gadis yg bernama Balqis Jasni,pestime i jejak kat blogshop ni hati i dah meronta² nak order jer..serius comel gila kot plushies buatan balqis ni. Harga pon berpatutan,kira sesuai la sape² nak order mahupon dr yg kecil sampai yg besar. Haaa balqis bkn saje wat plushies je..ade gak dia buat bag,bookmark,cute book,pensil case..ishh tatau nak cakap pa dah la,1 je yg i dapat ungkapkan kat sini berkali²..plushies tu COMEL COMEL COMEL !!!


2 comments:

  1. comel kan ? wat bantal busuk best ni. heheh . btw wish you goodluck yeah :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap