October 8, 2010

Final Exam is Coming again!!!!

Macam besa la,Final exam is coming again..halamak ii,terasa mcm bru bape hari je i jejak UTeM tuh,hurm aceli i rasa mcm blom dapat ikot n dapat paham lagi sepenuhnya apa yg dipelajari. Camne la i nak jawab nnt la yea agaknya. Memang kena struggle gila la stdy i kali ni,huhu..sape nk gagal kan. So start for today i kena banyak study study n study,eh eh spttnya awal dlu lg i kena start kan kan. Xpe²..permulaan masok alam U lg kan,xsama mcm i kat poli dlu. Hope sgt final ni i bleh buat..Wishh me luck mydear readers....


Ni jadual Final Exam i

8 nov : BENE
9 nov : BENM
11 nov : BENT
15 nov : HE
23 nov : BENH


 p/s:Start bulan November i akan stop kejap review Fashionista..

6 comments:

  1. caiyok2 fyka....rindunya nak stdy balik....

    ReplyDelete
  2. gudluck fyka..ezma punye draf exam pon dah kua...banyak gile gap! :) hehe...

    ReplyDelete
  3. cakap peew ekkk...aggaga gud luck~

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap