September 5, 2010

Kata Kunci Nuffnang : Penangan Resepi Cornflakes Coklat Special Edition

Salam sayang readers,camne persiapan raya??dah siap blom...hehe,klu yg gegirl tu opcoz memalam camni pas balik terawih trus mulakan xtvt buat kueh kan kan...haha,btw taun ni i xbape xtif wat kueh sgt. Banyak kueh tunjuk jer coz now akak i memasing sibuk ngan anak² kecik,kompem² la kena kawal. Nak harapkan i & mak i tuh ada la 2 3 kueh yg kitorang hasilkan. Huhu..tak merasa dah cam dulu...start malam 15 i & akak i mmg org paling bz kot nk siapkan berbekas² kueh..almaklum la skunk ni dowang suma dah berkeluarga..

Haaa cakap sal kueh ni ,i penah kan review RESEPI:CornFlakes Bersalut Coklat buatan i..nk dijadikan cite, tetiap hari i ska cek nuff i. Klu korang nak tau,keyword paling famous kat blog i kan kan..tu ha ramai sgt search sal resepi tuh. Last² sangkut kat blog i gak..haha. Bleh dikatakan tetiap hari i cek xpenah mis la keyword tuh. Tambah² dekat nak raya ni kan mmg lagi banyak la sangkut..Pastu 2mggu sejak² ni banyak gak la mmbe² i kol & msj tanya sal resepi tuh...

Raya kali ni mak i beria-ria suh wat banyak gila..bleh dikatakan 3 or 4 kotak camtu la jgak. Fuhhh akak i pon suma hentam suh i yg buatkan hahaha..hamik kauuu. So sape² yg tringin nak,try la wat eh. Seriusly klu korang wat sndri mst korang puas hati nyer la..xsusah mana pon. Barang yg nak guna pon xbanyak..hehe..



Bulan Lepas




Minggu Lepas




Minggu Ini




Hari Ni setakat kul 7ptg

8 comments:

  1. cornflakes sedap!
    hehe raya ni nk buat

    ReplyDelete
  2. huda:hahaha..buat2 jgn wat eh..

    ReplyDelete
  3. nak nak! blk mlk jgn lupa bwk bekal cornflakes coklat! :D

    ReplyDelete
  4. @weenopcoz syg...t fyka wat kan special utk ween..

    ReplyDelete
  5. nak!!! mesti kamu sedap masak!

    ReplyDelete
  6. cimi pon nk review la cmnih. tp mls nk wt kueh raye. :D

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap