July 17, 2010

Special : Thanks to awak & awak !!

Salam sayang,igt lagi x i ada review blogshop ayunar baru² ni..& then today i got something special form them...tehehe,Pashmina kain pelekat i panggil. Gila lah dah lama kot i cuba nak dapat kan pashmina nih,tp tu la asal nak beli jerr ada halangan | sem 6 duit banyak kuar kat final projek |..haaah lupa nak cakap i dapat sekali ngan inner syria,special tau inner nih,japg kat bawah² i cite ape yg specialnya eh...i pilih pashmina pelikat yg warna warni skit leh match ngan suma baju,sampaikan mak i pon nak pinjam...haha.


bila dah cuba pkai,macam² cara i belit sampaikan pashmina tuh dah kerenyok..to kan i nak story kat korang,inner syria nih bukan lycra or cotton tau tp jersey. Serius sebelum nih i ada inner jersey jugak tp ikot betul² muka i tuh & gila hodoh kot klu pkai ikot muka ngan kepala dongganya i hehe. Tp Ayunar nyer inner jersey nih terbaek lah..menjadi moncong betul² tau. Klu korang xcaya try beli sndri & try.



alamak kantoi cop baju keja..muka di makeover oleh TAAZ bagi mengelakkan nampaknya minyak sapi yang bermaharajalela kat muka i tuh..

Lastly nak ucap thanks sesangat kat boyfie i yg sanggup meredah 4jam dari ipoh datang tempat keje i tadi. Happy 2year 4month anniversary sygs & enjoy with special Cornflakes Bersalut Coklat tuh yeaaa.

10 comments:

  1. ouh, ade gak inner yg da tersedia cntik cmtuh.. hehe.. saya slalu pakai asik mlekap kat muka jer. da mcm bola plak.. huhu

    ReplyDelete
  2. woww. untung u. untung gak boyfie bekorban utk anvsary sndiri.... :) lucky u! smoge hppt selalu ! psstt, u kje BR mana? nak staff meal !! hihihi

    ReplyDelete
  3. @Pinky Pixieha'a ada2..hehehe,juz kat ayunar je try la beli..

    ReplyDelete
  4. @eykameowhehe,thanks dear...alhamdulillah hope camtu la.BR jusco prai penang...haaaaah xleh2 slalu i yg abeskan dlu sblm blik...ngeee..

    ReplyDelete
  5. cantik cantik....
    suke la tu boyfie dtg +_____+

    ReplyDelete
  6. @wawa syaidahehehe...timaseh akak,suka sgt...

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap