January 14, 2010

Dah macam DURIAN runtuh

Hari ni  hati aku mmg berbunga² btol la, td bru je dpt hadiah contest & besday. Skunk ni aku dpt hadiah pengunjung bertuah plak, xsia² aku smpt capture no 10100 kat blogshop D'Nur Boutique Online  ni. Korang yg ska sgt shopping tdung ke shawl ke, sila la jemput ke blogshop akk Nur. Mane tau korang plak dpt capture no bertuah ag.




And then ni la tdung pilihan aku, aceli aku nk hadiahkan tdung ni kat mak aku yg bakal smbut hari jadi bulan ni. Dah plan nk smbt besday aku ngan mak aku skali.


2 comments:

  1. salam,
    akak akan simpan sampai fyka buat payment key...

    time kasih ye

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap