November 19, 2013

Tempahan PEARL HAND BOUQUET 2014

Salam

bride to be & kengkawan exb2b,setelah sekian lama lepas kawen tu memang xterupdate langsung blog ni kan. Btw tujuan pka update hari ni sebab nk bukak tempahan utk PEARL HAND BOUQUET bg majlisnya tahun 2014. Contohnya bole tgk pic nikah pka kat bawah ni,mmg buat sendiri..dah ada masa jadi surirumah sepenuh masa dah skrang ni,so apa lagi cuba peluang ambil tempahan yang mana bole kan. Boleh jugak tolong suami sikit hehe even tak banyak mana pon hehe.

PADA YANG INGIN MEMBUAT TEMPAHAN,BOLEH ADD FB PKA





Actually hajat dihati nk review majlis perkahwinan,insyaallah lepas ni ai cuba rajin2 kan diri haha. even da dekat 8 bulan da majlis. :)

8 comments:

  1. waaa... cantik la pka.
    good luck na!

    ReplyDelete
  2. assalamu alakum fykaaa. please please please it'd be such an honour if you could delete this post of yours please (link below)?

    http://srikandisyafyka.blogspot.co.uk/2010/07/fashionista-part-23-jyja-medwahi.html

    its jyja here, cuba click on my name u'll see one of my (old) blogs is jyjamedwahi.blogspot.com. its really important as i'm not the same person like i used to be and i wouldnt feel comfortable people seeing my old pictures, its just not islamically right what i wore and i dont wanna be bad example fr people. may Allah reward you by deleting the post! ameen, :) take care and please have a think about my request.. jazakillah khayr sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sis,

      ok sis,saya dah delete review tu..

      Delete
  3. chantek sgt fyka... pink kaler gitu :p

    rajin2 join GA ye dear...

    http://wehmimpiindah.blogspot.com/2013/11/1st-give-away-by-we.html

    ReplyDelete
  4. cantekkk..btw lama da tgu pka update!hihi
    pka amik terapuri bridal kan?

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap