July 26, 2012

Pucuk Dicita Ulam Mendatang

Salam

Line macam siput tett ja,tapi gigih nak update..update sebab eksaited dan eksaitedddd sangat-sangat menang GIVEAWAY from CBL (Creative by Lynda). Alhamdulillah satu persatu DIA permudahkan segala persiapan..yeahhh projek DIY makin berkurang. Even just dapat prize #3 tapi tu pon dah berbaloi..Alang-alang tu review terus lah..yang mana masih mencari vendor utk Guestbook,Wedding Card,TQ Tag & yang berkenaan boleh la servey. Hasil kerja yang sangat teliti & kreatif..

PRIZE #3
1PC OF EXCLUSIVE GUESTBOOK WITH FRAME
A HANDBOUQUET


After majlis nanti baru nk review hadiahnya : p












P/S : Thanks Kak Lyndaa,sape cakap surirumah xboleh berjaya kan kak..

8 comments:

  1. tahniah tau menang giveaway..:))

    ReplyDelete
  2. dear..try contest suria gak..
    mana tau menang lg..insyaallah

    sepetgurl.blogspot.com/2012/07/contest-sempena-anniversary-couple.html

    ReplyDelete
  3. comei2 ja hadiah...huhu! awatlaa masa kak kwin dl tadak bendalah mcm ni??

    ReplyDelete
  4. tahniah kak fyka , dah tunang :DD

    ReplyDelete
  5. tahniah dear, nora dulu CBL watkan bunting. memang besh :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap