June 19, 2012

Learn From Mistake

Salam,alhamdulillah..makin ramai plak rasanya bakal B2B buat blog ni kan..dah rupa cendawan tumbuh selepas hujan ye dakk..hepiiii,makin ramai makin byk menda yg kita leh kongsi sama2 kan. 

Btw for dis entry,i juz nk kongsikan something yg mungkin sumorang penah alami dulu sblm kahwin mahupon yg bakal nak kahwin..cuma  story or ending utk apa yg yg i nk share ni je mungkin berbeza2 bg sumorang kan..jom tgk dulu before u oll sendiri yg mgkin akan tersenyum then tetibe terngiang kenangan2 lalu hehe..eh ehhh..bukan yg kisah2 dulu tau..kisah2 kita ngan yg skrang la eh.



Okeh,for me..video ni sangat2 la menyentuh perasaan,sebak suma ada..sbbnya video ni mengisahkan perjalanan sesebuah hubungan dari waktu mula kenal,declare as couple then putus..lumrah la kan,zaman cinta,btol tak macam i kata,mesti ramai yg akan cakap penah jadi..yeahh,termasoklah i sendiri. Penah jadi seketoi2 la jalan cite dia macam ni. Dari saat mula kenal,mengorat then bercinta..trus bahagia hidup selesa bersama,then lasttt skali bila dh tahap banyak gaduh hal itu ini remeh temeh suma..sehinggakan smua benda xkena,last but no least terputus di tengah jalan. Rasaaa sangat2 kecewa pon ada bila dh jadi macam..tapi tapi ending video ni je xsama dimanan dorang x bersama kembali..xpe la,jadi kawan pon okayh kan. For me plak,Syukur Alhamdulillah sgt2..berkat kesabaran masing2..kami kembali bersama bila dah bincang2 jalan terbaik. Semua apa yg terjadi ni dijadikan pengajaran sebelom melangkahnya ke alam yg lebih mencabar dari yg apa yg penah kita hadapi.

Hope our relationship will forever till Jannah. INSYAALLAH. 


1 comment:

  1. Amin.hopefuly cmtu la.happily ever after.till jannah :D

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap