August 14, 2011

Our sweet moment together ; Reunion SMKPR89

Salam sayang

Maap maap,hari ni aku nk up entry basi sikit. Actually dah dekat setengah bulan event yg aku join ni berlaku,tp hari ni baru rasa nk update haha pemalassss. Ni event reunion untuk kawan-kawan dari skolah lama aku yang lahir taun 1989,mula2 aku tubuhkan group utk dak2 skolah aku then dari situlah usaha aku nak kumpulkan kembali kawan-kawan yang lama terpisah 5 6 taun.Alhamdulillah akhirnya telah berjaya dijayakan oleh aku & 3 4 org lagi kawan aku yg sedia bertungkus lumus bersusah payah kumpulkan kawan-kawan lama even xsuma yang dapat join atas kekangan masa ada yang belom cuti semester & ada yang keje. 

Kami juz buat jamuan makan BBQ kat tepi pantai RnR bagan,seriusly memang terasa sangat besh la dapat jumpa balik suma. Macam-macam aksi jugak la aku tgk,ada yang terkejut ngan perubahan yg memang sedia maklum haha. Klu bab cite tu jangan tanya la,almaklumlah lagi himpunan 5 6 taun punyer cite,mmg xhabes2. Ada yang dah kawen,ada yg berubah & ada yang still macam dulu. Tp bagi aku,memori reunion ni memang terbaik lah...pasni mayb susah sikit nak dapat kumpul macam ni. Insyaallah, 2 3 taun lagi kena adakan balik. Klu bab bergambar tu jangan tanya lah yea,menggila semuanya. 









4 comments:

  1. haha dh lame tak buat bbq tepi pantaii. rindu pulak :(

    ReplyDelete
  2. bestnya.. eina kalo ade reunion, mst xbleh pegi.. ada je sebab.. rindu gak kt kwn2 skola..:'(

    ReplyDelete
  3. best kan? tp mesti mcm ala2 malu sikit. =P

    iqa pun ade nk cite psl reunion. tp x terbuat entri tuh. hehe =)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap