May 11, 2011

Engagement Day ♥ *Full Story

Salam Sayang

Okeh,now tiba masa utk aku buka cite bg yang tertanya2 pasal pic aku kat ENTRY NI. Hukhuk serba salah pon ada kelakar pon ada,tp menda2 camni xleh nak buat main sangat eh eh aceli aku xbuat2 main2 pon. Juz tak sangka plak menda ni leh jadi. Ni haaa sebenarnye kan pic tu kan hanya kan propa semata2,tp aku bukan rancang pon nk buat propa tu ngeeee..juz men letak jer. Tp tiba2 bila terbaca komen aduyai trus rasa bersalah kat korang2 yang ada wish congratz kat aku wuuuuu T___T,sori sangat2 taw. Tu sebenarnya dari majlis pertunangan mybestie fatin la,nak dijadikan cite..alkisahhh. Pelamin si dak fatin tu sama tema ngan baju aku urmm bukan2,baju aku yg tersama tema ngan pelamin si dak fatin tu haaa hikhik. So tggu ape ag,aku ngan tak tau malu trus amek peluang try test r snap2 pic ala2 aku yg bertunang atas pelamin tu. Mane tak nyer,ade jerr yg perli aku ni ha..sapa plak bertunang sebenarnya *___*. Dengan erti kata lain,AMIK BERKAT ye dak [?].

Aku pon tak nak cakap banyak dah,tengok je la pic sekitar majlis dak fatin. Dah macam akad nikah dah sayang aku sorang ni hehe,btw sangat cantik dalam sepersalinan biru tu weii.

Sekitar Majlis Pertunangan









Sekitar Outdoor Photoshoot [ part ni paling besh ]








 Aku bila lg [?]..insyaallah,ada rezki lepas abes degree nnt r hukhuk. Calon dah ada,tinggal yea ke dak jer kan,hope segalanya will be okayh sampai ke jinjang pelamin. Btw TAHNIAH to dak fatin,insyaallah hujung taun ni or awal tahun depan akan langsungkan majlis perkahwinan plak..Aminn.

8 comments:

  1. merajukkk ! terasa di- eh takda rasa apa HAHAH btw congrats fatin. fyka cpt sikitt kawin ;p

    ReplyDelete
  2. @Liyana Luniahikhik....sori2.....sian ynn terkono....fyka lmbt ag,tggu ynn dlu..

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap