April 6, 2011

Gud Luck & Final Exam Schedule

Salam sayang

Aduhaiii rasa macam baru sangat masok sem blaja2 kan,tup2 dah dapat schedule final exam.  Banyak lagi yang aku kena wat revision nih,tp dok lagi terkedek-kedek. Seb bek la kali ni nyer jadual xde clash hari sama,juz selang 2 hari je tiap subjek. Aku lg prefer camni dari kena 2paper sehari wlupon abes awal,uishhhh jangan la. Mati katak jugak aku atas katil nanti ngan nota-nota haha.So,utk remind kan aku dari laqo berblogger meh aku tepekkan schedule final exam aku...biaq bla bukak tu,igt la la nak final dah.

Mikro-p -> 25/04/2011
Signal & Network -> 27/04/2011
Bahasa Arab -> 30/04/2011
Differential Equation ->04/05/2011
Sem ni aku ada 4paper jer,3 Killer subjek 1 tu insyaallah hope bleh backup yg lain...Eh eh bukan final exam aku je ada schedule taw,schedule aku sendirik sampai bulan Mei ni pon aku dah buat siap2 dah haha choiiii. Senang skit dah pasni kan,xyah nk kelam kabut nk plan itu ini dah. Bak kata orang,sediakan payung sebelum hujan an an. Then last but no least,nk wish GUD LUCK utk suma yang bakal menempuh final exam yg xbapa lama dah ni. Gonna be Sukses 1 hari nanti,INSYAALLAH...^______^

15/04-25/04->Study week |Stay at Utem|
27/04-04/05->Final Exam
05/05-08/05->Going back to Penang
09/05-15/07->LI at UTeM
16/07--->Going back to Penang again for 2 month

6 comments:

  1. wow.. rmainya yg nk final exam skrg kn..
    semoga berjaya yaa dan harap dapat buat yg terbaik :)

    ReplyDelete
  2. heee, nak cakap jugakk :)
    GOOD LUCK!

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap