April 18, 2011

Activated Study MoOd

Salam Sayang

pic 2taun dlu,guna balik


Masok ni dah bekali2 rasanya saya cuba activated kan study moOd ni dalam diri,halamak aii klu dah depan lappy jangan nk berangan la leh Shut Down kan diri tu untuk berdepan ngan muka buku & diari kesayangan saya ni huhu. Tp bila di pk2 kan balik kan..sampai bila la nk dok mcm ni kan[ ? ]. Tgk kawan2 pon dah ramai dah mula dating ngan buku-buku,melainkan saya je ni ha dating ngan pakwe lagi..mau kena lempang bru nk sedar ni.  Enough fyka,start for today had kan bermuka buku & blogger..klu bleh stop it <-- bercakap utk diri sndri. 2week blog xkan berupdate,huhu..rinduuuu. So,maka dengan ini saya mengactivatedkan diri utk "STUDY MOOD"..

Ya ampun tetibe rasa bersalah ngan customer sbb lambat siapkan blog depa,sory bebanyak disebabkan saya terpaksa tangguh untuk menyiapkan blog. Btw ^__^,Alhamdulillah dengan hanya biznes kecik cinonet camni saya dapat backup makan minum saya if kehabisan duit belanja..juz buat design paling simple,tak expert lg untuk buat lebih cantik & menarik. Maklumla PS pon juz taw basic2 jer an..tp xpe,insyaallah sy cuba improvekan design dari semasa ke semasa. Ape2 pon akan di sambung balik tempahan after tamat final exam .. T____T eh eh sedih lg [ ? ],sbnarnya after abes paper final nnt sy belom lg bebas taw tak. Masih ada Amalan Kejuruteraan 2[dua] bulan utk student taun 2,penat taw..juz 4 ari pas abes paper,trus menerus bengkel tu start. Ye la kan sob sob,korang dapat rasa nikmat cuti 4 bulan..tp saya juz tinggal 2 bulan jer...sumpah tak suka..!!!lg skali nk wish

GUD LUCK 
untuk sahabat2,blogger yg ngah FINAL EXAM...
Nak mintak ampun & maaf if ada ape2 terkasar bahasa dengan korang suma..^____^

7 comments:

  1. wah...cantik je nota tu tersusun huhu
    gud luck :)

    ReplyDelete
  2. Gud luck my prenz.. wish u all d best =)

    ReplyDelete
  3. wah , dah lama xlepak sini. belog dah berubah.
    neway,
    good luck for ur exam fyka

    ReplyDelete
  4. gud luck fykaa! rinduuuuuuuu nak exam huuuuuuuu

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap