March 29, 2011

ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW

Salam sayang

Mahap,blog ni dah bersawang2 dah..lately,tuan hempunya badan sangat dan tersangat lah lupa diri bagai eh lupa anak kesayangan ye nih ha. Maklumla an,dah hujung sem ni la para-para tenaga pengajar nak kasi anak-anak didiknya nih perah hotak xhengat dunia. Minggu dan bulan dimana kalendar i dipenuhi conteng contengan ngan tarikh2 submit keje-keje yang tempohnya sebulan tapi i terlalu cerdik bijak pandai(sentiasa positif ngan diri sndri maka insyaallah akan terbukti kata2 tu,haha aminnn)...siapkan dalam masa 2 hari terakhir. Menggelabah bagai lu jgn cakap r,mata dah sembam semacam jer gara-gara xtdo malam siapkan keje huhu.  Ehhh haa,i terpaksa skip nak update entry sal konvo & pic konvo i dari my OP coz pic baru otw nak sampai kat i ^___^. Biar la dah lapok dah pon nnt konvo i tuh,tetap nk update jugak wuuuu..Btw i sebenarnya nak update entry nak join LUCKY DRAW by The Pink Gajah Story,hadiah dia tuh yang mmg i teruja nak join. Kat sini i nk puji skit,serius i mmg jeles ahh ngan blog dia,Cuteeeeeeeeeee habaq hangg...tak caya[?],try tekan gajah pink tu...

Mangsa-mangsa Gajah Pink seterusnya:

2 comments:

  1. thanks for joining ThePinkGajahStory ❤'s lucky draw :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap