March 17, 2011

Happy 3rd Anniversary sayang!!!

malas nk google carik pic cantik2,nah hamek guna paint ajer..



Salam sayang
Alhamdulillah,3tahun akhirnya perhubungan kami dah terjalin..Hanya dengan berkat kesabaran masing-masing & restu dari mak ayah yang mampu buat kami kekal selama ni. Aku bersyukur coz ditemukan dengan si dia 3tahun lalu. Banyak suka duka yang dah kami tempuhi,walaupun cukup perit nak tahan dugaan demi dugaan yang telah di uji. Insyaallah,hope hubungan ni kekal hingga ke jinjang pelamin & seterusnya hingga ke anak cucu.Huhuhu dah tatau nk tulis ape lg..speechless pon ade...; )



28 comments:

  1. tahniah..semoga berbahagia hingga ke anak cucu :)


    FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

    YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

    NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

    ReplyDelete
  2. tahniah buat fyka n firdaus..
    kak dya doakan smoga korang berdua terus d berkati n d rahmati Allah selalu..
    semoga hubungan yg terjalin ni akan kekal sampai syurga..
    insyaAllah..
    makin jauh perjalanan makin banyak dugaan yg akan d tempuhi..
    insyaAllah dgn berkat kesabaran n kepercayaan antara satu sama lain semua dugaan n cabaran yg akan dtg korg mmpu tempuhi.. :)
    insyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  3. sis fyka,
    hepi 3rd aniversary,
    happily ever after:)

    ReplyDelete
  4. pergh....3tahun dah??
    hope u both hepi2 jer lagi
    t jgn lupe jempot mkn nasi minyak k
    ^_^

    ReplyDelete
  5. congrate insyallah moga bahagia slaloo :D

    ReplyDelete
  6. tahniah!semoga korg bhgia hingga akhit hayat^^

    ReplyDelete
  7. tahniah akak! btw, nanti upload pic konvo tau :)

    ReplyDelete
  8. @♣dya aien♣waaaaa,thanks a lot akak...amin2 ya rabbal alamin..insyaallah.

    ReplyDelete
  9. bestnye fyka da 3 tahun.
    tanak gadoh2 da ok ^^

    ReplyDelete
  10. hepy hepy hepy kak fyka :)
    insyAllah..kawen nanti jgn lupa jemput tau ~

    ReplyDelete
  11. congratezzzzzzz.... =)

    kahwin jgn lupa yek

    ReplyDelete
  12. wahh congratss ;) kawen jemputt yee ;)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap