December 28, 2010

Buat Juling eh Julung kalinya aku bakal dapat nek atas pentas pakai baju jubah & Topi ada bulus2 pegang scroll nanti..

Salam sayang 

Test test letak tajok panjang-panjang macam Cik Epal,sebenarnye kan ape yg saya perasan bila letak tajuk panjang ni..bleh buat saya faham dulu before baca ape yg akan ada dalam isi entry tu hehe. Btw Syukur sgt2 bila dah dapat tau tarikh Konvo utk Poli saya,before nih mmg takot coz slalu depa buat bulan 4. Then bulan 4 tu jugak la saya ada final exam. Uwaaa menangis xberlagu la klu xdapat p,3taun kot penat lelah perah otak tuk dapat segulung diploma. Sumpah pas dapat tau tarikh tu trus eksaited gila babun dah saya ni...maklumla pestime katakan. Trus ajak mak g cari baju suma dah coz bla dh start balik Melaka nanti susah dah. Blom tentu balik bila,wuuuuu xsabaq...



p/s : Cait tajok panjang,entry pendek...

18 comments:

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap