November 21, 2010

Shoulder Puff : Fashion Style by Me

Salam sayang

Review fashion style diri saya sndri,hahah..masok bakul angkat sndri. Tp saya ni xlah sampai tahap fashionista lagi. Blom berani kot nak pkai cam diorang,tp plan plan kayuh cuba jugak ni. Tu pon orang dh tgk pelik,almaklum la kat tmpat saya ni pyh skit. Kang klu pkai pelik di katanya poyos u know,saya dh kena itu.




shoulder puff tops: 121fashion
Pink Singlet : Tastytreat
Crumple Ring shawl : JJ Prai

22 comments:

  1. cantik :)
    ala yang.biasa lah tu.bukan sume org boleh terima fashion2 ni.jnji kita hepi kan :)

    ReplyDelete
  2. err klu pakai ngan inner lg cntik kot..hee..

    ReplyDelete
  3. dah lama nak pakai jenis shoulder puff ni.
    tengok macam trend skg ni.

    hihi

    ReplyDelete
  4. syg kalau boleh jgn pakai shot sleeve ya. :)

    ReplyDelete
  5. sis fyka, kalau sis fyka pakai puff shoulder lengan panjang mesti lagi cantik kan. sebab nampak pelik la pakai tudung lengan pendek. btw, dh cun dh. kalau shawl gipsi tu warne kontra dari warne baju mesti lagi cun. menyerlah gitu. tehee. <3

    ReplyDelete
  6. @sherahokayh boss...pasni sy pkai long sleeve..

    ReplyDelete
  7. suka gak shoulder puff sebabnya ia nampak sweet! =)

    ReplyDelete
  8. fyka shantekkk ahh . fyka pnye puff shoulder ni wrne pe ? hitamm ehh ? alia pnye wrne merah . taa prnah pkai lagi sbb takot org pndang alia semcam .. hoho ^^ .

    ReplyDelete
  9. aah betul ckp org kat atas ni. tak sesuai lengan pendek....sebab pakai tudung..hehe

    ReplyDelete
  10. akak,baju ala2 lady gaga tuh.cantek :D

    ReplyDelete
  11. sis x leh pakai short sleeve kalau pakai tudung
    sbb shortsleeve sis sume pendek n kecik3
    nt sure org kutuk
    dan lah nmpak tulang je nnti =.=

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap