December 1, 2010

Header Baru dari Kak Sue

Fuhh lama rasanya xbuat header,tgn pon dah jd kekok..then tadikan msa ngah layan perasaan yg gundah gulana ni saja blogwalking jap,tjumpa blog kak sue (eh dlm email kemain sy panggil dia sue je) ni. Kebetulan dia review header yg dia hasilkan untuk sorang blogger tu...cantik siot. Serius saya suka dgn design yang dia buat,saja kecek kecek jap. Hehe gila mengada saya ni..akhirnya kak sue buatkan untuk saya jugak. Hasilnya toksah kata pa la..saya sndri pon tatau nk pilih yg mana 1. Saya boleh wat header sesimple simple nyer je,dan x advance dlm adobe ni. Nak blaja dgn kak sue boleh x??hehe..so ni la antara hasilnya untuk saya....lawa kan..




 saya suka yg ini..
 haisshh tetiba pening,terbekenan dgn yg ini pulak
ini pon..macam nk ubah 5 mnit skali je tau x.


then,ini dia pilihan hati saya...cerewet kot saya ni,tukar itu ini..sory tau kak sue..Thanks kak,sanggup layan karenah fyka yg ntah hape hape..

Saya doakan perjalan hidup kaksue dirahmati Allah s.w.t dan dipermudahkan Aminnn..Then nk ucap bebanyak tima kasih sgt kat ampa suma yg banyak bg kata kata semangat utk saya trima suma ni. Saya hargai sangat..Saya sayang kalian suma.




22 comments:

  1. same2 fyka..Amin..Thanks sebab doakan kak su

    ReplyDelete
  2. header yang awak pilih ni pun dah comel pe..tak pe..guna dulu.nanti kita tukar agi ea ;)

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..cantik header baru tu hehe..ohh sedah saya baca pasal perhubungan awak dan si Dia..mungkin Allah nak temukan awak dengan lelaki lagi baik dari si dia...banyaklah berdoa yer..

    ReplyDelete
  4. fykaaa!!! header ni canteeeeeeek sgttttt!!! tgk skali jatuh hati trus n_n

    ReplyDelete
  5. semuanya cantek dear...wah boleh tukar2 lah ye...ade 4 pilihan tuu..

    ReplyDelete
  6. SUMPAH CANTIK LAH!!!! NK JUGAK CM NI...HA3

    ReplyDelete
  7. chantek2...sy sukew...kalau sy design sndri,mau 2,3 kali dlete...

    ReplyDelete
  8. eny lagi lah.. dah berkurun tak tukar header :DDD

    ReplyDelete
  9. wahhh pandainya siapaa yang buat ni.. tp kan, kalau ada 4 orang, then pakai baju lain2, mesti lagi unik.. btw, sangat cantik.. :)

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap