October 29, 2010

Baskin Robbins:Don't miss out our 31% Handapacked sale this Sunday !


Salam sayang readers,haaa tetibe lak dari review pic² fashionista tetibe ada pic eskrem..okei²,aceli i nak INVITE korang nih. Setengah org tau kan,tiap 31hb BASKIN ROBBINS akan adakan jualan 31% off untuk package PAIN,QUART & 1/2 GALLON..So ape lagi,yg baru dapat gaji tuh moh lerr serang BASKIN ROBBINS. Seriusly eskrem BR nih mmg sedap r,wlupon setengah orang cakap mahal la ape la. Tp klu dah rasa mayb akan tau kot pe sebab..ngee. Pada yg tinggal kat Seberang Perai tu,datang la kat JJ Prai yea. I ada kat situ, sempena i balik study week..i amik kesempatan jugak g tlg kwn² i kat BR tu (before sambung blajar dulu i penah keje kat BR)..jom jom !!!

Have a great weekend everyone ! Don't miss out our 31% Handapacked sale this Sunday !



12 comments:

  1. ooohhhhhhhhhh..baru tahu.kalau fyka tak post bnda ni i mesti tak tahu.

    ReplyDelete
  2. ihihih nak jugak !ahad kan yummy .can't wait :)

    ReplyDelete
  3. mariam :hihi au tape sebab tuh aku cakap asasi budak2 utem ahha

    ya they all memang sweet couple ever hihihi .wonder if i am Blair ,who is my Chuck haha

    zatie :ahha tak tak aku nak gune All Time Disaster ,macam cool gile bunyi nyeee hahha .dan mangsa pertama adalah zatie dan hmm hmm haha

    ReplyDelete
  4. ko nak buat amal x fyka? jom.. belanje aku baskin.. :P

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap