September 1, 2010

Penang : I'm Coming....!!!

Salam sayang,sayang Kemerdekaan (pheuwww lambat dah der kau wish),salam September readers..Moga hari pertama dan hari mendatang di bulan September lebih baik dari hari sebelum²nya,aminnn..Aceli pagi² buta ni i semangat nk update blog sbb bwu pas habis mengemas baju-bajuan yg yg i nak angkut balik penang nanti, di mana i jugak akan memenuhkan isi perot bas jugak..almaklumla bwu pestime i merasa balik kampong raya kan,mmg i hangkut suma pe jadah jugak la(xtermasok yg berat² la)..seriusly ketaq gak r nk balik ni,dah la i dapat tiket kul 9.30mlm,kira² mayb smpai lam kul 4.30 camtu la klu xbenti lama..harus kejut abah bangun awal,i takot nk tggu lama² kat jeti tuh...bahaya kot pepagi buta.


ni la bag & segala isi² dalam bag i..kasut croc biru comel itu kepunyaan anak sedara i...i beli kan untuk dia,geram tgk mendalah kecil comel² ni...&& then yg putih² tuh handbag i,beli kat petaling street..haaah kisah duka tol la,nyesal g beli kat situ..mmbe dah cakap jangan tawar klu xnak beli,tp tertawar plak..so mmg terpaksa la kan kan...bayangkan 1st tu dia letak RM120,gila baiii bapak mahal...i saje la guro2 minx RM80 dia kasi,ok xpe..pastu i blah coz fulus xckup,tgk² dia ligan pastu merayu suh beli..last harga dia letak RM60..nk xnak kena r...serikkkk dah kott!!



&& then td saje g round² uptown kat sini..i g 2 tempat,1 kat Melaka Central & 1 ag kat Mydin...rambang mata tatau nk habaq dah,smpai tatau nk beli apa..kali ke 2 round bwu la nampak hasilnya,hehe..i juz beli tudung bawal,gelang tangan arab & long sleeve shirt je..kira ok r,bajet bawah RM50 je suma tuh...pastu trus masok Mydin jap,teringat nak cari kad raya tuk Buah hati sorang tu...yesshh i masih poyos guna kad lg coz i suka ngan cara cenggitu,haha..akhir kata dr i,PENANG,I'M COMING.....



3 comments:

  1. I love penang, great food there :)

    ReplyDelete
  2. welcome back to penang huhuuu
    ang balik cnie ak lak balik melaka ahahahaa

    ReplyDelete
  3. t:yup2..
    mijan:haha..tau xpa..

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap