July 31, 2010

Melaka : Sua Rasa TV9 With Gergous Fashionista

Salam readers,hari ke3 i di Melaka nih nampaknya dah mula pandai kuar jalan² haha. Btw i amik kputusan nk kuar ari ni coz nak hepikan dr i & sesuaikan diri i dekat Melaka ni haa. Yang beshnya i kuar ngan 2 fashionista yg i dah review pg Karnival Sua Rasa TV9 kat taman buaya,fuhhh giler xsangka kot. Sblm ni juz tgk kat FB xpon blog je,but now depan mata babe..teruja di watnya. Dowang sangat² la friendly,1 kepala wlupon bukan 1 loghat (i still xbleh ubah loghat penang okayh). Kitorang padahal masing² bwu pestime jmpa,tp dah macam lama dah jumpa..Eh eh dok cerita panjang,lupa lak i nk gtaw sape kan kan. Ni ha Ween & Zuleeda Aleeya..terasa macam jalan ngan artis je td tau x. I je simple nak mampus,haha..

Pas penat² jalan kat Sua Rasa tuh,kitorang g lepak kat Nasi Kandar Subaidah..harus i teruja time nih coz ada makanan tempat kelahiran i. Tp tekak nih tatau sepa still xleh trima nak makan ape²...makan pon alahai bape suap je pastu xlalu. Mana xkedingnya kan,cakap nak naikkan berat badan kejadah. Xpe² permulaan tempat baru ag kan. Nih kat kedai makan pon kitorang still snap pic,pehhh mmg gler snap² lah kali nih. Cuma i ni je pemalu nak mampus...cuba control malu tu skit an. Okeii dah,kitorang bertolak balik lam pkul 3 camtu la..penat skit bdan nih berjalan pusing karnival tuh ha. Tp hasilnya i mmg enjoy giler ngan dowang..dapat ubat kesedihan i pe suma. Thanks a lot cute sister Ween & Adekku sygs Leeya..hope nnt kita dapat kuar ag eh tuk photoshoot lak. Haahhh photoshoot lg...






14 comments:

  1. malu2 pulok dai yerkkk.. heeee

    fid last posts bas yang bas! benar!

    ReplyDelete
  2. fuyooohhh..
    bestnya andaa..
    hikk.. excited gile jmpe geng blogger snirik..

    btw, ni plan meeting ke terjumpe tak sengaja nih??

    ReplyDelete
  3. wah! best nye mrk hang out same2.
    dpt jupe farah deeba lak tu.
    teringat time mule2 farah dgn tv9 time mule2 dulu.
    diff gile ngn skng. ;)

    ReplyDelete
  4. yang selendang biru tu... cara pakainya memang cunn!

    ReplyDelete
  5. @fiDhaha harus ada perasaan malu.

    ReplyDelete
  6. @mish.qisti plan meeting ngan ween && then last minit ajak adik kesayangan sorang tuh leeya..

    ReplyDelete
  7. @♥aMyLiAiNdAhOuSe♥tau xpe..farah deeba lak rapat ngan leeya..hehe..

    ReplyDelete
  8. hi :)
    blogwalking, tetiba terjumpa blog neh.hehe
    ween tuh kawan skola i dlu
    haha,terkejut plak tetiba dia ada dlm post neh

    ReplyDelete
  9. @mierabunhehehe....org kta suratan atau kebetulan..

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap