July 16, 2010

Facebook: Gara-Gara Kau Add Bos

Salam,pagi² ni  i nak kongsi something ngan korang..i ada jumpa screenshoot nih kat FB akak ynaa,ada 1 pepatah kan "cakap siang pandang² cakap malam dengar²". Ni haa,pasal Gara² terlupa yang minah ni penah add boss dia kat facebook. Minah ni p post plak status pe kejadah maki² boss dia,last² amek kauuu..2jam pastu bos dia sndri yg komen status dia. Korang baca komen bos dia kompem korang tergelak sorang² nya,xyah nak sakit hati dah keje situ..tuh la len kali klu nak post status kat FB pk lima6 kali dlu naaa jangan dok men qedah ja nk post bagai..


credit :Ynaa oh Ynaa


30 comments:

  1. kah3......lenkali...jangan add boss kat pesbok.....

    ReplyDelete
  2. selamat my bos xdak fb n blog heheh...

    ReplyDelete
  3. kesian...tak dapek nak tolong.ngahahaha

    ReplyDelete
  4. @velasrizalhahaha....tuh la,ken pk dlu klu nk add..

    ReplyDelete
  5. wah pengajaran... nasib baik saya tak keje lagi. ngeh3.

    ReplyDelete
  6. hikhik..terkantoi..ciannn na..diaa lupe ke yg bos dia tu ada dlm fb?tak pasai2 terkantoi...

    ReplyDelete
  7. @fadhlinaafifahhehe...nnt dh keje beringat awal2 tau..

    ReplyDelete
  8. huh, bahaya ni....tulah, sebelum tulis status kena fikir dulu kan...

    ReplyDelete
  9. wakakakakkaka...
    bungus 2 minah 2...adehh2..lawak2..hamek cow...

    ReplyDelete
  10. wakakakakakaka..
    ini la nk dktakan bongok marah..
    hameekk cow....

    ReplyDelete
  11. huhu sapa suh add bos..kn dah kena...

    ReplyDelete
  12. pengajaran : jangan nak emosi sangat main facebook :)

    ReplyDelete
  13. sengal thp gaban..
    hoho..
    kne pecat la dy ue?

    ReplyDelete
  14. uih..zaman skrg..
    mcm2..
    kene hati2 kalo nak post apa2..
    dasat..
    scary pon ada..

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap