July 7, 2010

CONTEST SAYA NAK BAJU FREE DARI INDONESIA

Okei ni pestime i join contest last minit gila,tinggai ag 30minit jerr. Sebelum ni i dah tau sal contest nih,tp tersangkut kat draf dek xtau nk letak pic ape..pastu td godek² folder,jumpa pic ni padahalnya pic ni masih fresh lg lam lappy. Camne lah i leh lupa..gila kalut edit bagai..tangan dah mcm lipas kudung i taip entry nih takot xdan..



so ni la pic yg i cuba...




pehh kalut² jugak ni,tag 10 org..| ni pon blom tentu dowang sempat ke x join |


Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana dah lama agaknya saya mengidamkan kurung.kebaya dari indonesia tapi apakan daya..nak beli xmampu..|ayat pasrah|

9 comments:

  1. ehh, lagi 30minit je tinggal? huhu nasib sempat kan? hehe gudluckkk cik fyka! nice pic ohhh! sweet je korang :) eh jom, eyka link kan cik fyka ea jap gi. btw thnks lagi sekali psl blog tuu :)

    ReplyDelete
  2. @eykameow :)thanks eyka..hehe,no probs darl..juz 4 u.okayh fyka link kan ea..

    ReplyDelete
  3. huhu...xdan nak join....akak ngah cuti ni....tu yang meroyan btol layan blog ni +____+

    ReplyDelete
  4. hye dear.omg i love ur pics! sgt2 happy and posing yg cute! GOOD LUCK!!

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap