June 16, 2010

Result : Alhamdulillah LULUS Penuh



PNM:3.++  HPNM:3.++



salam awk awk dan awk yg dikasihi..entry serius skit kali ni tau tp xemoo ea. Btw sblm ni i dok tgk dak² UiTM check result,seram sejuk i rasa. Hari ni result kami dak² poly plak kuar..pehh yg merasa debarannya opcoz la dak² sem akhir cam i nih,tkot gila kena repeat paper. Cukup la 3taun dah bertungkus lumus siang malam pagi petang sampaikan kadang² tu makan kais pagi makan tengahari,kais petang makan malam.Lumrah belajar la katakan kan kan,okei² balik pd result i tuh. Alhamdulillah,i dah LULUS PENUH yg bermakna i xakan lg masok poly tu balik utk repeat. Bkn ape,sem ni i rasa gila² skit subjek wlupon juz 4 paper je xmcm sem lepas. Tp tekanan dia lg trok, 1subjek kdg² ada 2 bab je tp sub sub sub bab tu nokk ade 24 sub bab fuhhh penat²..kali ni result i dikuasai oleh BRAZIL je,ARGENTINA tu pon sbb projek. I sedikit terkilan dgn subjek math i,sem ni je merudum jatuh BRAZIL..Akhir kata,i dah selesaikan misi untuk menggenggam segulung DIPLOMA,aminnn..eh jap²,nk ucap Thank a lot kat mak abah i,lect² i &kwn² i yg byk bantu i sepanjang 3taun blaja kat sini..ilysm.

20 comments:

  1. wah..tahniah dear! da boleh grad! beshnya.... (:

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah dear! da boleh grad! beshnya.... (:

    ReplyDelete
  3. terer dia..semua subjek dapat A dengan B...hehe tahniah

    ReplyDelete
  4. congrats sis!!! happy for you, x yah repeat.. dengar perkataan tu pun dah takut kan?? x mo mcm tu gak.. congrats again =)

    ReplyDelete
  5. deyla:thanks dear..
    pyqa:hehe..ha'a tq dear..

    prof:tq wei..pasni ang plak..
    iena:hehe..tau xpe..
    twinkle2:tq dear..
    liyana:tq syg..tau xpe,xnk la sis repeat..benda plg tkot..

    ReplyDelete
  6. tahniah dik.
    cutela part review fashionitas in your blog ne. keep on writing!

    llizam85.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. congrats on ur good result fyka :)

    ReplyDelete
  8. congrats sis! semoga terus success! :)

    ReplyDelete
  9. illizam:thanks a lot sis..

    lala;tq sygs..

    ReplyDelete
  10. ween:thanks ween sygs..

    Aida:Tq desar..

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap