January 4, 2010

nuff PLISH help ME

eheh, nk tanya nih. nape nuff aku xpnah2 naik eh. daftar dh dkt setaun, abesh suma tutorial da aku godek. tp still xde jugak hasilnya, nk kata letak kat blog. done, dah letak da pon berkurun. kdg2 tu keje tdo gak nuff aku tuh. ape lg la agaknya yg xkena, sronok je tgk korang punya nuff ade yg 3angka dah. jelesh gla wei, malu lak bila publish jmlah kutipan nuff aku tuh. bkn setakat eskrem, pemadam pensil pon xbley nk beli ngan hasil nuff aku. so, sape2 yg tau camne nk nek kan nuff aku tuh. aku mnx sgt2 kerjasama korang ajarkan aku cmne nk handle nuff aku tuh.



.dpt beli batang eskrem pon jd la.


try

9 comments:

  1. apa kata kamu buat email baru. lepas tu daftar semula di nuffnang. guna email baru tu.

    masukkan url blog kamu guna email tu. copy code and paste.

    ReplyDelete
  2. salam. jom la jengok blog I. hehe baru je wat entry pasal nak naikkan nuff. ekeke.

    ReplyDelete
  3. traffik paling penting.. sehari kalau ada seratus orang atau +, adalah mustahil xde pa-pa $$ (^^)
    Kalau traffik dah ok, nanti nuffnang bagi CMP, tidak perlu ada org klik pon dpt $$.. confirm xkan tidur punye ! ^^

    ReplyDelete
  4. xdapat status gliteri lg kot
    erkk
    xtau
    duit nuffnang xbanyak pon klu nak berpart time
    so
    xyah la runsing2

    ReplyDelete
  5. salam... fyka..cam something wrong je ni.. hm... aried pun xbaper pasti sngat... well, rasanya baik fyka baca entry2 dan tips2 sal nuffnang ni dalam blog aried.... harap nt dapat mmbtu fyka... tata~~~

    http://mathsensei.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. try selak blog ni http://mathsensei.blogspot.com/, aku brlajar pasal nuff kat situ ar......hope membantu ko nyer prob

    ReplyDelete
  7. trafik awak tinggi tak??kalu sehari ada 50 unique visitor tu dah ok dh..then tulis email kt nuffnang kata blog awak ada trafik yg agak tinggi..mintak buffered earning kt diorang..nnti diorang fokus kt awak..kot a sebelum ni diorang terlepas pandang..dan jgn lupa update survey pasal blog awak kt nuffnang tu..baru ada iklan masuk..

    pastu promote a blog supaya ada trafik..leh refer kt entry saya ni cara...harap membantu! heh

    http://fitrihadi.blogspot.com/2009/12/100-entry-some-tips-n-trickstep-off.html

    ReplyDelete
  8. Go to your nuffnang's page. Click on the blog manager tab. After that, click on the ADS PREFERENCE tab. Switch it to 'Show Global CPC ads'. Good luck =)

    ReplyDelete
  9. wah,thanx a lot korang..
    sy akan ikot ape yg korang suruh..
    btw,korang mmg besh la...
    thanx sgt2..

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap