April 12, 2009

HOBI kami




neyh la hobi kami..pantang nmpak tee design santex2,pasti balun punya..xkeqa la hg mahal mana pown,mst nk gak..neyh bru beberapa jewp..ada ag yg post nya xsmpai2 ag..suma neyh kami order ternet & ada gak yg carik kat kedai2 jual tee design2 mcm 2..hukhuk,kami suka klu owg kata kami neyh poyo la kerek la..coz kami bkn dr hampa..hahaha..so sesape yg trasa apa kami wat neyh,lu punya hal..coz kami xpnah pown nk dengki2 kat owg bab2 design baju neyh..kami wat utk dr kami bkn utk lelong kat hampa[PEDENGKI] tu..ag 1 kami xpnah pown carik pasai ngn owg tu,ttbe jewp nk heboh2 sal kami neyh apa pasai..bkn takat carik pasai..ckp ngn dia pown bley kira ngn jari ja bapa patah..hurmm..mcm2 btoi la..so sesape yg wat design2 tee neyh tlg la pomot kat kami weyh..mana taw kami ska ka..ley kami beli..ampa jgn wisau kami xkn kutuk klu design tu xelok..

2 comments:

  1. sgt byk :D Wahh tak sgka ada yg mengumpul banyak2 baju2 mcm ni. Terharu, saya pun ada 1 set jer :D

    ReplyDelete

cakap cakap cakap
selagi boleh cakap